White Shark
White Shark KEYBOARD GK-2202 ASHIKO RED SW
ASHIKO-B-US-RED.SW
47.50 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 54.6 KM


Brend: White Shark 
P/N: ASHIKO-B-US-RED.SW

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Predstavljamo našu inovativnu kompaktnu mehaničku tipkovnicu koja spaja vrhunsku izvedbu s elegantnim dizajnom. S 61 "pudding" tipkama i mehaničkim crvenim prekidačima, svaki pritisak postaje prava poslastica za prste.

Anti-ghosting tehnologija s 21 tipkom osigurava da svaki vaš pokret bude precizno registriran, čak i tijekom najbržih akcija. S potpunim spektrom duginih boja, LED pozadinsko osvjetljenje dodaje estetski dodir i stvara atmosferu koja će poboljšati vaše radno ili igračko iskustvo.

S dimenzijama od 290 mm × 100 mm × 39 mm, ova tipkovnica savršeno se uklapa u bilo koji prostor. Izrađena od visokokvalitetne ABS plastike, osigurava trajnost i pouzdanost čak i uz intenzivnu upotrebu.

Sa životnim vijekom tipki od preko 20 milijuna pritisaka, možete biti sigurni da će vas ova tipkovnica pratiti kroz brojne radne ili igračke sesije. S težinom od samo 400 g, ova tipkovnica je lagana i prijenosna, omogućavajući vam da je koristite bilo gdje i bilo kada.

Uzmite kontrolu nad svojim radnim prostorom ili igračkim setupom uz našu kompaktnu mehaničku tipkovnicu - alat koji pruža izvanredne performanse i stvara inspirativnu atmosferu za vaše svakodnevne aktivnosti.

 tipke: kompaktne 61 “pudding” tipke

 vrsta prekidača: mehanički crveni

 Anti-ghosting: da / 21 tipka

 Full key rainbow LED backlight

 dimenzije: 290 mm × 100 mm × 39 mm

 materijal: ABS plastika

 životni vijek tipki: preko 20 mil. puta

 težina: . 400 g