White Shark
White Shark KEYBOARD GK-2202 ASHIKO Black / US
ASHIKO-B-US-BLUE.SW
47.50 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 54.6 KM


Brend: White Shark 
P/N: ASHIKO-B-US-BLUE.SW

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Upoznajte našu revolucionarnu kompaktnu mehaničku tipkovnicu koja pruža vrhunsku izvedbu u kompaktnom paketu. S 61 "pudding" tipkom i mehaničkim prekidačima plave boje, svaki pritisak postaje istinski doživljaj.

Anti-ghosting tehnologija s 21 tipkom osigurava preciznost čak i tijekom najbržih akcija. S potpunim spektrom duginih boja, LED osvjetljenje dodaje estetski dodir i atmosferu vašem radnom prostoru ili igračkom setupu.

Dimenzije od 290 mm × 100 mm × 39 mm pružaju savršenu ravnotežu između kompaktnosti i udobnosti. Izrađena od visokokvalitetne ABS plastike, ova tipkovnica je izdržljiva i dugotrajna.

S životnim vijekom tipki od preko 20 milijuna pritisaka, možete biti sigurni da će vas ova tipkovnica pratiti kroz brojne radne i igračke sesije. S težinom od samo 400 g, ova tipkovnica je lagana i prijenosna, savršena za putovanja ili rad na putu.

Uzmite kontrolu nad svojim digitalnim svijetom uz našu kompaktnu mehaničku tipkovnicu - alat koji nadmašuje očekivanja i omogućuje vam da dosegnete nove visine produktivnosti i užitka u radu i igri.

tkipke: kompaktne 61 pudding

tipke vrsta prekidača: mehanički plavi

Anti-ghosting: da / 21 tipka

Full key rainbow LED backligh

dimenzije: 290 mm × 100 mm × 39 mm

materijal: ABS plastika

životni vijek tipki: preko 20 mil. puta

težina: . 400 g