GIGA
TASTATURA KA800 RGB MEHANIČKA VIŠE BOJA
TASTATURA KA800 RGB MEHANIČKA VIŠE BOJA
44.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 50.6 KM


Brend: GIGA 
P/N: TASTATURA KA800 RGB MEHANIČKA VIŠE BOJA
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Tastatura KA800 RGB mehanička, dostupna u više boja radi prilagodbe korisnikovim preferencijama i estetici radnog prostora. Ova tastatura je dizajnirana za pružanje vrhunskog iskustva tipkanja i gaminga, kombinirajući izdržljivost, funkcionalnost i estetiku.

Svaki taster na tastaturi KA800 RGB je opremljen mehaničkim prekidačem koji osigurava brz odaziv i izdržljivost, čineći je idealnom za intenzivnu upotrebu u igrama, programiranju ili svakodnevnom tipkanju. Mehanički prekidači također pružaju taktički osjećaj prilikom pritiska na tipke, što olakšava precizno tipkanje.

RGB osvjetljenje tastature omogućuje prilagodbu boja i efekata kako bi se stvorila atmosfera koja odgovara korisnikovom stilu ili raspoloženju. Možete odabrati između različitih boja, intenziteta osvjetljenja i dinamičkih efekata kako biste personalizirali svoje iskustvo.

Ergonomska konstrukcija tastature osigurava udobnost tijekom dugotrajnog korištenja, s ugrađenim osloncem za ručne zglobove koji smanjuje umor prilikom tipkanja. Robustna konstrukcija tastature osigurava dugotrajnost i pouzdanost čak i u najzahtjevnijim uvjetima korištenja.

Ukratko, tastatura KA800 RGB mehanička pruža vrhunske performanse, estetiku i udobnost, čineći je idealnim izborom za igrače, programere i sve one koji cijene kvalitetan alat za rad i zabavu.

Mehanička Tastatura sa USB kablom.

Switchevi: Blue

Backlight osvjetljenje. 

Bez numpada

11 light modes