White Shark
White Shark KEYBOARD GK-2107 COMMANDOS RED SW
COMMANDOS ELITE-US-RED.SW
62.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 71.3 KM


Brend: White Shark 
P/N: COMMANDOS ELITE-US-RED.SW

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Upoznajte našu vrhunsku mehaničku tipkovnicu koja će preobraziti vaše iskustvo rada i igranja. S 104 mehanička crvena tipki, svaki pritisak postaje osjećaj snage i preciznosti.

Anti-ghosting tehnologija s 25 tipki osigurava da svaki vaš pokret bude registriran s besprijekornom točnošću, čak i u najintenzivnijim trenucima. S punim spektrom duginih boja, LED osvjetljenje dodaje šarm i atmosferu vašem radnom prostoru ili igračkom setupu.

Dimenzije od 426 x 120 x 36 mm pružaju dovoljno prostora za udobno korištenje, dok kombinacija plastične gornje ploče s metalnom bazom i plastične donje ploče osigurava trajnost i stabilnost. S vijekom tipki od preko 50 milijuna pritisaka, možete biti sigurni da će vas ova tipkovnica pratiti kroz brojne radne i igračke izazove.

Težine 780 grama, ova tipkovnica osjeća se čvrsto i robusno, pružajući osjećaj kvalitete i pouzdanosti. Bez obzira koristite li je za profesionalni rad ili zabavu, ova mehanička tipkovnica donosi izvanredne performanse u svakom trenutku.

Uzmite kontrolu nad svojim digitalnim svijetom uz našu mehaničku tipkovnicu - alat koji nadmašuje očekivanja i omogućuje vam da dosegnete nove visine produktivnosti i užitka u radu i igri.

 Broj tipki: 104 tipke

Vrsta tipki: mehaničkli crveni

Anti-ghosting: 25 tipki 

Full key rainbow LED osvjetljenje

Dimenzije (mm): 426 x 120 x 36

Materijal: plastična gornja ploča sa metalnom bazom, plastična donja ploča

Vijek tipki: preko 50 M puta

Težina (g): 780