White Shark
White Shark TASTATURA GK-00221 WAKIZASHI bijela
WAKIZASHI-US-W-BLUE.SW
57.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 65.55 KM


Brend: White Shark 
P/N: WAKIZASHI-US-W-BLUE.SW

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Predstavljamo našu elegantnu bijelu mehaničku tipkovnicu koja spaja vrhunsku izvedbu s modernim dizajnom. Sa 63/64 tipke i mehaničkim prekidačima - Plavim, svaki pritisak postaje prava poslastica.

Anti-ghosting tehnologija s 26 tipki osigurava preciznost čak i tijekom najbržih akcija. Bijela boja dodaje osvježavajući i profinjeni dodir svakom radnom prostoru, donoseći notu elegancije i stila.

Sučelje Type C - USB 2.0 (odvojivo) omogućuje brzu i pouzdanu povezivost, dok duljina kabela od 1.5 metara pruža slobodu kretanja. S dostupnim layout-ovima, uključujući CRO, SRB i US, prilagodite tipkovnicu prema svojim preferencijama i potrebama.

S težinom od samo 430 grama i kompaktnim rasporedom tipki, ova tipkovnica je idealna za putovanja i rad na putu. S preko 50 milijuna pritisaka, jamči dugotrajan radni vijek, dok pozadinsko osvjetljenje u efektu duge s 17 različitih efekata pruža estetski užitak i stvara inspirativnu atmosferu.

Izrađena od visokokvalitetne plastike, ova tipkovnica je izdržljiva i robusna. Dodatne nogice za podizanje tipkovnice omogućuju vam prilagodbu visine prema vašim potrebama, dok dimenzije od 292x105x35 mm osiguravaju savršenu ravnotežu između kompaktnosti i funkcionalnosti.

Ova bijela mehanička tipkovnica je ultimativni izbor za sve koji traže vrhunsku izvedbu u modernom, elegantnom paketu. Uzmite kontrolu nad svojim radnim okruženjem uz našu bijelu mehaničku tipkovnicu i ostvarite svoje ciljeve s lakoćom!

Broj tipki: 63/64

Tip prekidača: Mehanički - Plavi

Anti-Ghosting: Da / 26 tipki

Boja: Bijela

Sučelje: Type C - USB 2.0 (odvojivi)

Duljina kabela (m): 1.5

Dostupni layout-ovi: CRO,SRB,US

Težina (g): 430

Raspored tipki: Kompaktna

Životni vijek: Preko 50 M pritisaka

Pozadinsko osvjetljenje: Efekt duge / 17 različitih efekata

Materijal: Plastika

Dodatne nogice za podizanje tipkovnice: Da

Pleteni kabel: N, Dimenzije (mm): 292x105x35