White Shark
White Shark TASTATURA GK-002122 WAKIZASHI crna
WAKIZASHI-HR-B-G-BLUE.SW
57.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 65.55 KM


Brend: White Shark 
P/N: WAKIZASHI-HR-B-G-BLUE.SW

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Upoznajte našu revolucionarnu mehaničku tipkovnicu koja donosi vrhunsku izvedbu u kompaktnom dizajnu. S impresivnih 63/64 tipke i mehaničkim prekidačima - Plavim, svaki pritisak postaje nezaboravan doživljaj.

Zahvaljujući anti-ghosting tehnologiji s 26 tipki, možete biti sigurni da će svaki vaš pokret biti precizno registriran, bez obzira na brzinu akcije. Kombinacija crne i sive boje dodaje moderni, profinjeni dodir vašem radnom prostoru.

Sučelje Type C - USB 2.0 (odvojivo) osigurava brzu i pouzdanu povezivost, dok duljina kabela od 1.5 metara pruža slobodu kretanja. S različitim dostupnim layout-ovima, uključujući CRO, SRB i US, prilagodite tipkovnicu svojim preferencijama.

S težinom od samo 430 grama i kompaktnim rasporedom tipki, ova tipkovnica je idealna za putovanja i rad na putu. S preko 50 milijuna pritisaka, osigurava dugotrajan radni vijek, dok pozadinsko osvjetljenje u efektu duge s 17 različitih efekata pruža estetski užitak i atmosferu.

Izrađena od visokokvalitetne plastike, ova tipkovnica je robusna i izdržljiva. Dodatne nogice za podizanje tipkovnice omogućuju vam prilagodbu visine prema vašim potrebama, dok pleteni kabel osigurava dugotrajnost i pouzdanost.

Dimenzije od 292x105x35 mm pružaju savršenu ravnotežu između kompaktnosti i funkcionalnosti. Ova tipkovnica je ultimativni izbor za sve koji traže vrhunsku izvedbu u elegantnom i praktičnom paketu. Uz našu mehaničku tipkovnicu, dominirajte svijetom digitalne komunikacije i ostvarite svoje ciljeve s lakoćom!

Broj tipki: 63/64

Tip prekidača: Mehanički - Plavi

Anti-Ghosting: Da / 26 tipki

Boja: Crno-Siva

Sučelje: Type C - USB 2.0 (odvojivi)

Duljina kabela (m): 1.5

Dostupni layout-ovi: CRO,SRB,US

Težina (g): 430

Raspored tipki: Kompaktna

Životni vijek: Preko 50 M pritisaka

Pozadinsko osvjetljenje: Efekt duge / 7 različitih efekata

Materijal: Plastika

Dodatne nogice za podizanje tipkovnice: Da

Pleteni kabel: N, Dimenzije (mm): 292x105x35