GIGA
TAKTICKI BUBREG TRI RAJFESLUSA VIŠE BOJA
TAKTICKI BUBREG TRI RAJFESLUSA VIŠE BOJA
25.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 28.75 KM


Brend: GIGA 
P/N: TAKTICKI BUBREG TRI RAJFESLUSA VIŠE BOJA
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

DOSTUPNE BOJE :

  • CRNA
  • ZELENA
  • ŽUTA
  • VOJNA CAMO
  • PUSTINJSKA CAMO

Taktički bubrežni pojas s tri rajfeslusa, dostupan u više boja radi prilagodbe korisnikovim potrebama i okolini. Ovaj bubrežni pojas osmišljen je za nošenje osnovne opreme i sitnica potrebnih tijekom taktičkih operacija, vojnih vježbi ili outdoor avantura.

Izrađen je od izdržljivih taktičkih materijala kao što su Cordura ili najlon, osiguravajući pouzdanost i trajnost u različitim uvjetima. Tri rajfeslusa omogućuju organizirano pohranjivanje alata, pribora ili drugih sitnica koje su vam potrebne tijekom aktivnosti.

Podesivi pojas omogućuje prilagodbu veličine, osiguravajući udobnost i sigurno nošenje tijekom kretanja ili boravka u teškim uvjetima. Bubrežni pojas osigurava da vaša oprema bude blizu tijela, što olakšava pristup i sprečava gubitak važnih predmeta.

Ovaj taktički bubrežni pojas također može imati dodatne značajke poput MOLLE sustava za pričvršćivanje dodatne opreme ili džepova za hidratacijski sustav. Višenamjenski i robusan, ovaj bubrežni pojas je idealan izbor za vojne profesionalce, ljubitelje outdoor aktivnosti ili sve one koji traže pouzdanu opremu za svoje avanture u prirodi.

Materijal: Oxford platno

Kapacitet: 1-2L

Dimenzije: 28x5x16cm

Težina: 0.3KG

Kapacitet: 2L