GIGA
MALA CROSS BODY TORBICA VIŠE BOJA
MALA CROSS BODY TORBICA VIŠE BOJA
25.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 28.75 KM


Brend: GIGA 
P/N: MALA CROSS BODY TORBICA VIŠE BOJA
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Upoznajte našu malu cross body torbicu, savršenu ravnotežu između stila, praktičnosti i udobnosti. Dizajnirana za moderan način života, ova torbica je savršen pratitelj za sve vaše svakodnevne aktivnosti.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova torbica nudi dugotrajnost i pouzdanost, dok raznolikost boja omogućuje vam da pronađete onu koja najbolje odgovara vašem osobnom stilu. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih nijansi ili želite dodati malo boje svom outfitu, naša torbica će vas oduševiti svojom raznolikošću.

Svestrani dizajn omogućuje vam da nosite sve svoje svakodnevne potrepštine, od novčanika do mobitela i ključeva, dok vam cross body stil oslobađa ruke i omogućuje vam slobodno kretanje. Dostatno mjesto za sve vaše potrebe, ali dovoljno kompaktna da bude diskretna i udobna.

S prilagodljivim remenom koji omogućuje podešavanje duljine, možete nositi torbicu na način koji vam najbolje odgovara. Bez obzira jeste li u šetnji gradom, na putovanju ili na večeri s prijateljima, naša cross body torbica će biti pouzdan pratitelj koji će vam pružiti funkcionalnost i stil u svakoj prilici.

 DOSTUPNE BOJE :

  • ŽUTA
  • VOJNA CAMO

Veličina: 22 x 5 x 30 cm

Težina: 0.21 kg