GIGA
VODOOTPORNA TORBICA PREKO RAMENA VIŠE BOJA
VODOOTPORNA TORBICA PREKO RAMENA VIŠE BOJA
26.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 29.9 KM


Brend: GIGA 
P/N: VODOOTPORNA TORBICA PREKO RAMENA VIŠE BOJA
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

DOSTUPNE BOJE :

  • CRNA
  • ZELENA
  • ŽUTA
  • VOJNA CAMO
  • PUSTINJSKA CAMO

Vodootporna torbica preko ramena, dostupna u više boja kako bi se prilagodila različitim preferencijama korisnika i stilovima. Ova torbica dizajnirana je za zaštitu vaših dragocjenih predmeta od vode i vlage, čineći je idealnim izborom za putovanja, outdoor aktivnosti ili svakodnevnu uporabu u kišnim uvjetima.

Izrađena je od visokokvalitetnih vodootpornih materijala poput PVC-a ili najlona s vodonepropusnim premazom, što osigurava da vaše stvari ostanu suhe čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Torbica je opremljena s pouzdanim zatvaračem otpornim na vodu kako bi se dodatno osigurala zaštita.

Osim što je vodootporna, ova torbica je također praktična i udobna za nošenje. Ima podesivu traku koja vam omogućuje da prilagodite duljinu torbice prema vašim potrebama i preferencijama. Torbica preko ramena oslobađa ruke i omogućava vam slobodno kretanje dok nosite svoje stvari.

Torba ima dovoljno prostora za pohranu vaših osnovnih potrepština poput novčanika, mobitela, ključeva ili dokumenta. Dodatni unutarnji ili vanjski džepovi omogućuju organiziranje vaših stvari na praktičan način.

Ukratko, ova vodootporna torbica preko ramena je pouzdan i praktičan pratitelj koji vam omogućuje da ostanete organizirani i suhi čak i u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Materijal: Najlon

Vrsta dodataka: Taktički pojas

Primenljivost pola: Unisex / Muškarci i žene

Primenljivost sporta: Planinarenje

Da li ima unutrašnjeg pregrada: Ne

Dimenzije: 35x14x18cm