Cubot
Pametni sat Cubot C7 Rozi
65.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 74.75 KM


Brend: Cubot  
Garancija: 12

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Cubot predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,54 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija. Cubot C7 ima snažan procesor i veliku memoriju. Cubot C7 ima snažnu bateriju od 260mAh

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Cubot C7 ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Veličina ekrana - 1.54”

Baterija - 260mAh

Garancija - 12 mjeseci

Sportski režimi - 23

Trajanje baterije - 15 dana

Vodootpornost - IP68