Xiaomi
Pametni sat Xiaomi Haylou 2 Pro Sivi - LS02
Pametni sat Xiaomi Haylou 2 Pro Sivi - LS02
65.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 74.75 KM


Brend: Xiaomi 
P/N: Pametni sat Xiaomi Haylou 2 Pro Sivi - LS02
Garancija: 12

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Ultra veliki ekran od 1,85" je živopisan i jasan iz svakog ugla, omogućavajući fleksibilan raspored svih funkcija i precizan rad kontrole dodirom. Aplikacija nudi preko 100 brojčanika, koji pokrivaju teme poput sporta, minimalizma, tehnologije i mašina. Također možete odabrati svoje omiljene fotografije kao brojčanike. Haylou Watch 2 Pro može automatski snimati korake, udaljenost, kalorije i druge podatke o vježbanju. Postavite svoj dnevni cilj i zdrav život vam je na dohvat ruke.

Haylou Watch 2 Pro dinamički prati broj otkucaja srca i nivo kiseonika u krvi čak i noću. Takođe može testirati nivoe stresa kako bi vam pomogao da se oslobodite stresa kroz trening disanja. Haylou Watch 2 Pro inteligentno snima uslove spavanja u različitim fazama, kao što su dubok san, lagani san i REM, pomažući vam da razvijete zdravije navike spavanja.

Sa jednim punim punjenjem, Haylou Watch 2 Pro može se koristiti više od jedne sedmice u dnevnom režimu i oko 20 dana u režimu produženog trajanja baterije. Nije potrebno nositi punjač na kratko putovanje. Haylou Watch 2 Pro može izdržati sve vaše dnevne aktivnosti i lako se nositi sa znojenjem tokom napornih treninga ili olujnih kiša. Povežite Haylou Watch 2 Pro sa aplikacijom telefona za kontrolu kamere. Nema potrebe da tražite pomoć od prolaznika. Zabilježite svaki važan trenutak kroz sat.

 

Veličina ekrana - 1.85”

Baterija - 250mAh

Garancija - 12 mjeseci

Trajanje baterije - Oko 10 dana

Funkcije - Sportski modovi 100+, Senzor otkucaja srca, senzor pokreta