Xiaomi
Pametni sat Xiaomi Haylou GST LS13 Lite Zeleni
65.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 74.75 KM


Brend: Xiaomi 
Garancija: 12

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Haylou GST Lite ima zaslon rezolucije 240x280 piksela s 2.5D staklom sa zakrivljenim rubovima, što donosi šarenije, glatkije iskustvo gledanja s jasnijim detaljim
Živopisni brojčanici ugrađeni u APP mogu savršeno odgovarati vašem ukusu i temperamentu ili možete učitati svoje fotografije za personaliziraniji brojčanik. Odaberite svoj omiljeni i krenite u novi dan!
 
 
Težak samo 39 g, Haylou GST Lite pomoći će vašem vježbanju bez ograničenja.
30 načina vježbanja za istraživanje do mile volje. Precizno nadzirite i analizirajte ključne podatke o vježbanju, stvarajući osjećaj ispunjenosti.
Haylou GST Lite podržava IP68 vodootporan. Nema potrebe da skidate sat čak i ako perete ruke. Lako se nosi sa znojenjem tijekom treninga ili olujnih kiša.
 
 
Haylou GST Lite automatski osjeća vaš status spavanja i bilježi podatke poput trajanja i dubine sna kako bi vam pomogao razviti dobre navike spavanja i započeti novi dan s energijom.
 
 
Sat može svakodnevno pratiti vaš puls i generirati krivulju otkucaja srca u stvarnom vremenu. Optimizirajte svoje vježbanje s upozorenjima za abnormalno visoke ili niske otkucaje srca.
Niska razina kisika u krvi može lako dovesti do umora, smanjene koncentracije i drugih simptoma. Haylou GST Lite može mjeriti vaš SpO2 u bilo kojem trenutku. Dodan je i način noćnog nadzora.
 
 
Zabilježite svoju trenutnu menstruaciju i dajte predviđanja i podsjetnike za nadolazeće menstruacije i plodna razdoblja. Primajte podsjetnike kako biste izbjegli iznenađenja.
Provjerite svoju razinu stresa u bilo kojem trenutku pomoću naprednog algoritma za stres. Što učiniti kada je stres previsok? Koristite vježbe disanja za opuštanje tijela i uma.
S jednim punim punjenjem možete koristiti pametni sat Haylou GST Lite 9 dana u dnevnom načinu rada i oko 30 dana u načinu rada s dugim trajanjem baterije. Može se brzo napuniti u kratkom vremenu.

Veličina ekrana - 1.69”

Baterija - 220mAh

Garancija - 12 mjeseci

Trajanje baterije - 9 dana

Vodootpornost - IP68

Funkcije - Senzor otkucaja srca, senzor pokreta, senzor kiseonika u krvi