GIGA
TAKTICKA TORBICA ZA PISTOLJ BUTNA VIŠE BOJA
TAKTICKA TORBICA ZA PISTOLJ BUTNA VIŠE BOJA
43.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 49.45 KM


Brend: GIGA 
P/N: TAKTICKA TORBICA ZA PISTOLJ BUTNA VIŠE BOJA

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Ova torbica je posebno dizajnirana za sigurno i praktično nošenje pištolja i dodatne opreme tijekom taktičkih operacija, vojnih vježbi ili aktivnosti na otvorenom.

Izrađena je od izdržljivih taktičkih materijala što osigurava trajnost i pouzdanost u različitim uvjetima. Torbica ima više odjeljaka i džepova, omogućujući organizaciju pištolja, spremnika za streljivo i drugih taktičkih dodataka na praktičan način.

Torbica se čvrsto pričvršćuje s podesivim trakama i kopčama, osiguravajući sigurno i udobno nošenje tijekom kretanja. Brzi pristup pištolju omogućen je pouzdanim zatvaračima ili kopčama, što je ključno u hitnim situacijama ili tijekom taktičkih operacija.

Raznolik izbor boja omogućuje korisnicima da pronađu torbicu koja odgovara njihovom okruženju ili osobnom stilu. Ova taktička torbica za pištolj neophodan je dodatak opremi svakog taktičara, vojnika ili ljubitelja oružja koji traže pouzdanu i funkcionalnu opremu za svoje aktivnosti na terenu.