GIGA
RUKSAK TAKTICKI VOJNI LOVACKI ZELENI 45 L
ZE-002 RUKSAK 45L ZELENI
45.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 51.75 KM


Brend: GIGA 
P/N: ZE-002 RUKSAK 45L ZELENI
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Predstavljamo vam naš taktički vojni lovački ruksak u dubokoj zelenoj boji, sa kapacitetom od 45 litara.

Ovaj ruksak je idealan izbor za sve avanturiste, vojničke profesionalce i ljubitelje prirode koji traže izdržljivost, funkcionalnost i vojnički izgled.

Zelena boja ovog ruksaka ne samo da se savršeno uklapa u prirodno okruženje, već i pruža vojnički izgled koji odražava ozbiljnost i spremnost za akciju.

Bez obzira da li planirate lov, planinarenje, taktičke operacije ili jednostavno trebate pouzdanog saputnika u svakodnevnim avanturama, ovaj ruksak će ispuniti vaša očekivanja.

S prostranim kapacitetom od 45 litara, ovaj ruksak omogućava organizaciju vaše opreme, alata i potrepština na veoma praktičan način.

Napravljen od izdržljivih materijala i pažljivo konstruisan, ovaj ruksak će vašu opremu čuvati sigurnom i zaštićenom tokom svih vaših aktivnosti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NA PRVOJ SLICI ARTIKAL I BOJA, SVE OSTALE SLIKE SU REFERENCA.

 

Materijal: Oxford tkanina

Kapacitet: 36-55L

Da li ima vodootpornu navlaku: Ne

Veličina: 28x28x48 cm

Težina: 1.3 kg