GIGA
TORBICA TORBICE BUBREG OKO STRUKA VIŠE BOJA
TORBICA TORBICE BUBREG OKO STRUKA VIŠE BOJA
38.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 43.7 KM


Brend: GIGA 
P/N: TORBICA TORBICE BUBREG OKO STRUKA VIŠE BOJA
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

DOSTUPNE BOJE :

  • CRNA
  • ZELENA
  • ŽUTA

Torba za višenamjensku uporabu, poznata i kao pojasna torbica, osmišljena je za udobno nošenje oko struka. Nudi praktično rješenje za pohranu osobnih predmeta i sitnica koje su vam potrebne tijekom putovanja, sportskih aktivnosti ili svakodnevnih obaveza. Ova torbica dolazi u različitim bojama, prilagođavajući se vašem osobnom stilu ili potrebama.

Izrađena je od kvalitetnih materijala poput izdržljive tkanine ili kože, osiguravajući dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu uporabu. Sadrži više odjeljaka i džepova, omogućujući organiziranje vaših stvari na praktičan način. Uključuje poseban džep ili pretinac za sigurno čuvanje dragocjenih predmeta poput novčanika, mobitela ili ključeva.

Podesivi remen omogućuje prilagodbu veličine, osiguravajući udobnost i sigurno nošenje torbice tijekom aktivnosti. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, torbica neće smetati vašim pokretima, što je čini idealnim pratiteljem za putovanja, šetnje ili sportske aktivnosti. Bez obzira jeste li u gradu ili u prirodi, ova torbica pruža praktično rješenje za organizaciju i nošenje vaših osobnih predmeta

Dimenzije : 29*17*6 CM

Vodootporna : DA