GIGA
RUKSAK TAKTICKI VOJNI 35L CRNI A10
A10 RUKSAK 35L CRNI
35.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 40.25 KM


Brend: GIGA 
P/N: A10 RUKSAK 35L CRNI
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Taktički vojni ruksak od 35 litara u crnoj boji predstavlja savršenu kombinaciju funkcionalnosti, izdržljivosti i stilizovanog dizajna.

Ovaj ruksak je specijalno dizajniran da udovolji potrebama vojnih profesionalaca, avanturista i svih onih koji zahtevaju pouzdanu opremu za nošenje svojih stvari.

Sa svojih 35 litara kapaciteta, ovaj ruksak pruža dovoljno prostora za organizovanje vaše opreme, bez da postane prevelik i nepraktičan za nošenje.

Višestruki pregrade i džepovi omogućavaju laku organizaciju vaših stvari, bilo da se radi o elektronici, alatima, odeći ili drugoj opremi.

Intuitivan sistem pregrada omogućava brz pristup vašim esencijalnim predmetima, dok se veći predeli mogu koristiti za smeštaj veće opreme ili odjeće.

Izdržljivost je ključna karakteristika ovog ruksaka.

Napravljen je od visokokvalitetnih materijala otpornih na habanje i kidanje, što garantuje da će izdržati izazove ekstremnih uslova i dugotrajne upotrebe.

Dvostruki šavovi dodatno pojačavaju čvrstoću i dugotrajnost ruksaka, omogućavajući vam da se oslonite na njega tokom zahtevnih situacija.

Kapacitet: 36-55L

Dimenzije: 50x28x25CM

Težina: 0.9kg