GIGA
KONVERTER OPTICKI DIGITALNI U RCA ANALOGNI
KONVERTER OPTICKI DIGITALNI U RCA ANALOGNI
17.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 19.55 KM


Brend: GIGA 
P/N: KONVERTER OPTICKI DIGITALNI U RCA ANALOGNI
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Konverter optički digitalni u RCA analogni je praktičan uređaj koji vam omogućava da povežete moderni optički digitalni izvor zvuka sa starijim uređajima koji podržavaju RCA analogni ulaz.

Ovaj konverter je ključan za one koji žele da spoje svoj televizor, soundbar, Blu-ray plejer ili drugi digitalni uređaj sa analognim audio sistemom, pojačavačem ili zvučnicima.

Pretvarajući optički digitalni audio signal u RCA analogni format, ovaj konverter omogućava vam da uživate u bogatom zvuku sa uređajima koji nisu opremljeni optičkim ulazom.

Povežite jednostavno svoj uređaj sa optičkim izlazom putem optičkog kabla, a zatim povežite konverter sa analognim uređajem putem RCA kabla.

Ovaj konverter je kompaktan i jednostavan za upotrebu.

Bez obzira da li želite gledati filmove, slušati muziku ili igrati video igre, konverter optički digitalni u RCA analogni će vam omogućiti da dobijete kvalitetan zvuk sa vaših modernih uređaja na vašim analognim sistemima.

Digitalni LED TV/cloud TV/Apple TV/Blu-ray plejer/network plejer/XBOX360/kompjuter optički koaksijalni izlaz zvučne kartice/digitalni set-top box/Internet TV box uređaji i druga električna oprema sa SPDIF koaksijalnim audio/digitalnim optičkim audio izlazom.

Svi mogu koristiti ovaj konverter da pretvore u analogni audio signal izlaz L/R kanala.

Uređaj uspješno i savršeno dekodira i šalje bez gubitaka i bez buke audio signal ka povezanom audio pojačavaču!

Postiže savršenu funkciju izlaza visokofidelnog bezgubitnog audio signala! Savršeno audio-vizuelno iskustvo!