GIGA
Konverter digital na analog Digitalno analogni
Konverter digital na analog Digitalno analogni
16.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 18.4 KM


Brend: GIGA 
P/N: Konverter digital na analog Digitalno analogni
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Konverter digitalno-analog (Digitalno-analogni konverter) je neophodan uređaj za one koji žele povezati modernu digitalnu tehnologiju sa tradicionalnim analognim uređajima.

Ovaj konverter omogućava pretvaranje digitalnog audio signala u analogni oblik, omogućavajući vam da reprodukujete digitalne audio sadržaje na uređajima koji podržavaju samo analogni ulaz.

Sa sve većim brojem uređaja koji imaju digitalne izlaze kao što su televizori, računari, DVD plejeri i više, konverter digitalno-analog omogućava vam da lako povežete ove uređaje sa analognim zvučnicima, slušalicama ili audio pojačavačima koji nemaju digitalne ulaze.

Na taj način, možete da uživate u visokokvalitetnom zvuku čak i na uređajima koji nisu kompatibilni sa digitalnim signalima.

Ovaj konverter je kompaktan i jednostavan za korišćenje.

Samo povežite svoj digitalni uređaj sa konverterom putem odgovarajućeg kabla, a zatim povežite konverter sa analognim uređajem ili sistemom putem standardnog analognog kabla.

Bez obzira da li želite da gledate filmove, slušate muziku ili igrate video igre, konverter digitalno-analog će vam omogućiti da iskusite bogat zvuk i visokokvalitetan audio doživljaj.

Tip: Prekidač/distributer

Dužina kabla: 1 metar