White Shark
White Shark EARBUDS Earphones + microphone WH
HYPERBEAT-W
38.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 43.7 KM


Brend: White Shark 
P/N: HYPERBEAT-W

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Predstavljamo naše vrhunske Bluetooth in-ear slušalice u elegantnoj bijeloj boji koje će vas oduševiti svojim izvanrednim zvukom, udobnošću i praktičnošću. Sa širokim frekvencijskim rasponom od 20 Hz do 20 kHz i impresivnom impedancijom od 32 Ohma, ove slušalice pružaju čist i uronjen zvuk bez obzira na žanr glazbe.

Sa osjetljivošću od 102 dB +/- 3, doživite svaku nijansu svoje omiljene glazbe s bogatim detaljima. Veliki zvučnici veličine 13 mm osiguravaju dubok bas i jasne visoke tonove, pružajući vam iskustvo slušanja koje će vas potpuno zadovoljiti.

Opremljene Bluetooth 5.3 tehnologijom i Type-C sučeljem za punjenje, ove slušalice omogućuju brzo i stabilno povezivanje s vašim uređajem i praktično punjenje. Sa vremenom razgovora/slušanja glazbe od 2-4 sata i vremenom punjenja od samo 1-1.5 sati, možete uživati u svojoj glazbi tijekom cijelog dana uz minimalno vrijeme čekanja.

S impresivnim dometom od više od 8 metara, ove slušalice pružaju vam slobodu kretanja bez gubitka kvalitete zvuka. Ugrađen čip JL6983 jamči izvanredne performanse i stabilnu vezu s vašim uređajem.

Baterija kapaciteta 30mAh u samim slušalicama i dodatnih 180mAh u kutijici za punjenje osigurava dugotrajnu upotrebu i brzo ponovno punjenje, čineći ove slušalice savršenim partnerom za vaše aktivnosti na putu ili u pokretu.

Izrađene od visokokvalitetne plastike, ove slušalice su izdržljive, lagane i udobne za nošenje. Uživajte u besprijekornom zvuku i praktičnosti uz naše Bluetooth in-ear slušalice u elegantnoj bijeloj boji.