White Shark
White Shark EARBUDS Earphones + microphone Blue
TITAN-B
57.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 65.55 KM


Brend: White Shark 
P/N: TITAN-B

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Predstavljamo naše vrhunske Bluetooth in-ear slušalice koje će vas oduševiti svojim vrhunskim zvukom, udobnošću i impresivnim funkcijama. S impresivnim aktivnim poništavanjem buke (ANC) i uklanjanjem buke iz okoline (ENC), ove slušalice omogućuju vam potpuno uranjanje u glazbu bez ometanja vanjskih zvukova.

Impedancija od 32 Ohma i veličina zvučnika od 10 mm osiguravaju jasan i uronjen zvuk s bogatim basom i kristalno čistim visokim tonovima. S frekvencijskim rasponom od 20 Hz do 20 kHz i osjetljivošću od 121 dB +/- 3, doživite svaku nijansu svoje omiljene glazbe.

Ove slušalice su opremljene Bluetooth 5.3 sučeljem za brzo i stabilno povezivanje s vašim uređajem, dok Type-C priključak omogućuje brzo i praktično punjenje. S vremenom razgovora/slušanja glazbe od 6-7 sati i vremenom punjenja od samo 3 sata, možete uživati u neometanom slušanju tijekom cijelog dana.

Domet od 15 metara omogućuje vam slobodu kretanja bez gubitka kvalitete zvuka, dok čip JL7003A4 jamči izvanredne performanse i pouzdanost. Baterija od 40mAh u samim slušalicama i dodatnih 350mAh u kutijici za punjenje osigurava dugotrajnu upotrebu i brzo ponovno punjenje.

Izrađene od visokokvalitetne plastike, ove slušalice su izdržljive i lagane, što ih čini idealnim partnerom za vaše aktivnosti na putu ili u pokretu. U elegantnoj crnoj boji, ove slušalice će se savršeno uklopiti u vaš stil. Uživajte u besprijekornom zvuku i udobnosti uz naše Bluetooth in-ear slušalice.

Tip slušalica: Bluetooth, In-ear

Impedancija slušalica (Ohm): 32

Veličina zvučnika (mm):10

Materijal: Plastika

Vrijeme punjenja (h): 3

Smanjenje buke: Da, ANC(aktivno poništavanje buke) + ENC(uklanjanje buke iz okoline)

Frekvencijski raspon (Hz): 20-20000

Osjetljivost slušalica (dB): 121 +/- 3

Sučelje: Bluetooth 5.3 / Type-C (za punjenje)

Boja: Crna

Vrijeme razgovora/slušanja glazbe (h): 6-7

Domet (m): 15

Čip: JL7003A4

Baterija: 40mAh slušalica + 350mAh kutijica za punjenje