White Shark
White Shark KEYBOARD GK-2105 DAKOTA
DAKOTA-US
27.50 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 31.6 KM


Brend: White Shark 
P/N: DAKOTA-US

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Otkrijte savršenu ravnotežu između stila i funkcionalnosti s našom novom tastaturom. Sa 104/105 tipki, omogućava vam da istražite svaki taster s lakoćom. Ovaj model dolazi s membranskim prekidačem za ključ koji pruža glatko i tih rad, omogućujući vam da se potpuno uronite u svoje igračko iskustvo.

Anti-ghosting tehnologija, s 7 ključeva, osigurava preciznost u svakom trenutku, bez obzira koliko brzo pritiskate tipke. Osvjetljenje u duginim bojama dodaje estetski dodir vašem set-upu, stvarajući atmosferu koja će poboljšati vaše igračke sesije.

Naša tastatura izrađena je od visokokvalitetne ABS plastike za gornju i donju ploču, osiguravajući dugotrajan i izdržljiv proizvod. S preko 10 milijuna klikova po životnom vijeku tipki, možete biti sigurni da će vas ova tastatura pratiti kroz brojne igračke avanture.

S pritiskom tipki od 50 g ±5 g, osigurava se optimalan osjećaj i brzina, dok ukupno putovanje tipki od 3.6 mm ±0.5 mm pruža udobnost i preciznost bez kompromisa. Uz elegantnu crnu boju i težinu od otprilike 560 g, ova tastatura savršeno se uklapa u bilo koji prostor ili set-up.

Jednostavno priključite i igrajte se, bez kompliciranih postavki ili instalacija. Naša tastatura donosi sve što vam je potrebno za izvanredno igračko iskustvo, spreman je za akciju čim je izvadite iz kutije. Zaronite u svijet igara s našom tastaturom - vaš partner za nezaboravne pobjede!

Tipke: 104/105

Prekidač za ključ: membrana

Anti-ghosting: Da / 7 keys 

Pozadinsko osvjetljenje: rainbow LED (jedan mod)

Materijal gornje ploče : ABS plastika

Donji materijal: ABS plastika

Životni vijek tipki: preko 10 milijun puta

Pritisak tipki: 50 g ±5 g

Ukupno putovanje tipki: 3.6 mm ±0.5 mm

Boja: crna

Težina: otprilike. 560 g