GIGA
TORBA SLEEVE 13.3 ND02S VIŠE BOJA
TORBA SLEEVE 13.3 ND02S VIŠE BOJA
30.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 34.5 KM


Brend: GIGA 
P/N: TORBA SLEEVE 13.3 ND02S VIŠE BOJA
Veličina Laptopa (") 14 "

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Torba Sleeve ND02S je elegantno dizajnirana torba za prijenosno računalo veličine 13.3 inča, koja pruža zaštitu i stil prilikom nošenja vašeg uređaja. Dostupna je u više boja kako bi se uklopila u vaš osobni stil ili stil vašeg uređaja.

Izrađena je od kvalitetnih materijala loji osiguravaju trajnost i otpornost na svakodnevnu uporabu. Tanak i lagani dizajn čini je idealnom za nošenje samostalno ili kao dodatak vašem većem ruksaku ili torbi.

Unutrašnjost torbe obično je obložena mekanim materijalom poput flisa ili mikrovlakana kako bi se spriječilo grebanje ili oštećenje prijenosnog računala tijekom prijevoza. Torba može imati i dodatne džepove ili pretince za pohranu dodatne opreme poput punjača, miša ili USB kabela.

Jednostavno zatvaranje torbe obično se postiže pomoću patentnog zatvarača ili magneta, osiguravajući sigurno držanje prijenosnog računala tijekom prijevoza. Ova torba Sleeve ND02S pruža praktično i elegantno rješenje za nošenje vašeg prijenosnog računala s stilom i zaštitom.