GIGA
BUBREG TAKTICKI VOJNI A29 VIŠE BOJA
BUBREG TAKTICKI VOJNI A29 VIŠE BOJA
29.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 33.35 KM


Brend: GIGA 
P/N: BUBREG TAKTICKI VOJNI A29 VIŠE BOJA

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

"Bubreg taktički vojni A29 je komad opreme namijenjen vojnim ili taktičkim operacijama, često nošen kao dodatak taktičkom pojasu ili prsluku. Ovaj proizvod je dizajniran kako bi omogućio vojnicima ili taktičarima praktičan i brz pristup određenoj opremi ili alatima tijekom borbenih situacija.

Dostupan je u više boja kako bi se prilagodio okolini ili osobnim preferencijama korisnika. Materijali od kojih je izrađen obično su izdržljivi i otporni na habanje, osiguravajući pouzdanost i dugotrajnost u teškim uvjetima.

Detalji poput kopči, remena ili džepova mogu varirati ovisno o specifičnim potrebama i namjeni proizvoda. Ovaj bubreg taktički vojni A29 može biti opremljen različitim značajkama, poput sustava za pričvršćivanje dodatne opreme, džepova za spremnike, noževe ili radio uređaje.

Svestran, robusan i prilagodljiv, ovaj bubreg taktički vojni A29 je neophodan dodatak opremi za vojnike, policajce, sigurnosne agente ili bilo koga tko traži pouzdan i funkcionalan alat za svoje taktičke zadatke.