GIGA
LOGITECH G102 GAMING MIŠ VIŠE BOJA
LOGITECH G102 GAMING MIŠ VIŠE BOJA
38.00 KM za gotovinsko plaćanje
84 KM
MPC: 43.7 KM


Brend: GIGA 
P/N: LOGITECH G102 GAMING MIŠ VIŠE BOJA
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

DOSTUPNE BOJE :

  • CRNA
  • PLAVA
  • BIJELA
  • LJUBIČASTA

"Logitech G102 gaming miš, dostupan u više boja kako bi se prilagodio individualnom stilu i preferencijama korisnika. Ovaj miš je dizajniran s naglaskom na performansama i ergonomiji, pružajući vrhunsko iskustvo gaminga za igrače svih razina vještine.

Sa svojim visokokvalitetnim optičkim senzorom, Logitech G102 omogućuje precizno praćenje pokreta i brzo reagiranje, što je ključno za uspješno igranje u zahtjevnim gaming situacijama. Osim toga, miš ima podesivu DPI postavku koja omogućuje prilagodbu osjetljivosti prema osobnim preferencijama i potrebama igre.

Ergonomska konstrukcija miša pruža udobnost tijekom dugih gaming sesija, s gumiranom površinom koja osigurava čvrst i ugodan grip. Svojim laganim dizajnom i izdržljivom konstrukcijom, Logitech G102 je idealan izbor za igrače koji traže pouzdan, precizan i udoban miš za svoje gaming avanture.

Osim vrhunskih performansi, Logitech G102 također dolazi s RGB osvjetljenjem koje omogućuje prilagodbu boja i efekata kako bi se stvorila atmosfera koja odgovara vašem raspoloženju ili stilu. To čini ovaj miš ne samo vrhunskim alatom za igranje, već i estetskim dodatkom koji će upotpuniti vaš gaming setup.

Rezolucija:200 – 8.000 dpi

Filtriranje s nula glatkog ubrzanja:Da

Maksimalno ubrzanje:25 G

Testirano na Logitech G240 podlozi za miša za igre:Da

Maksimalna brzina:200 IPS

Ugrađena memorija: 1 profil

LIGHTSYNC RGB: 1 zona

Neopleteni kabl: Da

Mehanički sistem zatezanja dugmadi: Da