GIGA
EKSTERNA BATERIJA ZA IPHONE MAGSAFE VIŠE VRSTA
EKSTERNA BATERIJA ZA IPHONE MAGSAFE VIŠE VRSTA
20.00 KM za gotovinsko plaćanje
35 KM
MPC: 23 KM


Brend: GIGA 
P/N: EKSTERNA BATERIJA ZA IPHONE MAGSAFE VIŠE VRSTA
Garancija: 6
Kapacitet (mAh) 3000 mAh

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

DOSTUPNE JAČINE :

  • 3000 MAH
  • 5000 MAH
  • 10000 MAH

1. Power Bank s kapacitetom od 3000mAh:

Ovaj kompaktni power bank kapaciteta 3000mAh idealan je za one trenutke kada vam ponestane baterije na pametnom telefonu ili drugim uređajima. Sa svojim malim i laganim dizajnom, lako ga možete nositi u džepu ili torbi. Pruža dovoljno snage da napuni vaš telefon ili tablet i omogući vam da ostanete povezani tijekom cijelog dana. Ovaj model je idealan za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

2. Power Bank s kapacitetom od 5000mAh:

Ovaj power bank s kapacitetom od 5000mAh pruža dodatnu snagu i trajanje baterije za vaše uređaje. S dovoljno kapaciteta za više punjenja, možete biti sigurni da ćete ostati povezani čak i kad niste u blizini utičnice. Ovaj model je savršen za ljude koji često putuju ili provode puno vremena izvan kuće. Također ima dodatne funkcije kao što su brzo punjenje i zaštita od prenapona.

3. Power Bank s kapacitetom od 10000mAh:

Za one koji zahtijevaju maksimalnu snagu i trajanje baterije, ovaj power bank s kapacitetom od 10000mAh je pravi izbor. S dovoljno energije za više punjenja vaših uređaja, možete biti spremni za sve izazove. Ovaj power bank je idealan za putovanja, planinarenje ili slučajeve kada nećete imati pristup utičnicama. Također nudi brzo punjenje, LED indikatore stanja baterije i sigurnosne značajke kako biste osigurali da su vaši uređaji sigurni tijekom punjenja.

Svi ovi power bankovi su pouzdani i praktični dodaci za vaše mobilne uređaje i osiguravaju da ostanete povezani bez obzira na to gdje se nalazite.