GIGA
Ultrasonični Aparat Čistač voća i povrća
Ultrasonični Aparat Čistač voća i povrća
35.00 KM za gotovinsko plaćanje
50 KM
MPC: 40.25 KM


Brend: GIGA 
P/N: Ultrasonični Aparat Čistač voća i povrća
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Aparat za pranje voća i povrća, također poznat kao čistač hrane, predstavlja praktičan uređaj dizajniran da olakša proces pripreme hrane i osigura da voće i povrće budu potpuno čisti i sigurni za konzumaciju.

Ovaj inovativni uređaj koristi naprednu tehnologiju kako bi efikasno uklonio nečistoće, pesticide, ostatke tla i druge neželjene supstance sa površine voća i povrća.

Svojim jednostavnim radom, uređaj omogućava korisnicima da brzo i temeljno očiste svoje namirnice bez potrebe za dugotrajnim i ručnim pranjem.

Osim toga, aparat za pranje voća i povrća često dolazi sa različitim podešavanjima za intenzitet pranja, prilagodljivim vremenskim intervalima i odgovarajućim opcijama za različite vrste hrane.

Jedna od ključnih prednosti ovog uređaja je što ne samo da štedi vrijeme korisnicima, već i pomaže u očuvanju hranjivih sastojaka u voću i povrću, koje bi se mogli izgubiti tokom agresivnog ručnog pranja.

Također, čistač hrane je posebno koristan za uklanjanje voska ili premaza koji se često nalazi na površini komercijalno uzgojenog voća kako bi se produžio njegov rok trajanja.

Struktura korpe za pranje: Bez korpe za pranje

Kapacitet: 4 litra i manje

Način kontrole: Mehanički

Nominirani napon: 50 (V)

Nominirana snaga: 100 (W)

Nominirana frekvencija: 50 (Hz)

Dimenzije proizvoda: 9*15cm