GIGA
GIMBAL STABILIZATOR ZA KAMERU PRACENJE POKRETA
P01
65.00 KM za gotovinsko plaćanje
83 KM
MPC: 74.75 KM


Brend: GIGA 
P/N: P01
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Gimbal stabilizator za kameru Pokret P01 je inovativni uređaj koji će transformisati vaše snimke i podići ih na profesionalni nivo stabilnosti.

Ovaj gimbal je ključni alat za sve ljubitelje videografije, vlogere i kreativce koji žele postići besprekorne rezultate bez podrhtavanja kamere ili trzaja.

Sa P01 gimbal stabilizatorom, vaši video sadržaji će dobiti elegantnu glatkoću i stabilnost.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji stabilizacije, ovaj uređaj omogućava vam da snimate profesionalne scene bez obzira na pokret i brzinu.

Bez obzira da li se bavite snimanjem akcija u pokretu, putovanjima ili svakodnevnim situacijama, ovaj gimbal će vam pomoći da vaši video snimci budu fluidni i impresivni.

Montiranje kamere na P01 gimbal je brzo i jednostavno, a intuitivni upravljački panel omogućava vam da lako prilagodite ugao i smjer kamere.

Ovaj gimbal dolazi sa raznim načinima rada kao što su praćenje subjekta, panoramske rotacije i još mnogo toga, što vam daje slobodu da eksperimentišete sa različitim efektima i stilovima snimanja.

Materijal: ABS

Vertikalni ugao rotacije: 360°

Okolina upotrebe: Na stolu, 1/4 postolje

Primjenjivi modeli: Univerzalni

Horizontalni ugao rotacije: 180°

Težina: 300g

Pakovanje sadrži: Stabilizator, Podloga, Uputstvo, Data kabl