GIGA
ADAPTER TYPE-C NA LAN / UTP PRELAZ
ADAPTER TYPE-C NA LAN / UTP PRELAZ
14.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 16.1 KM


Brend: GIGA 
P/N: ADAPTER TYPE-C NA LAN / UTP PRELAZ
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Adapter Type-C na LAN/UTP Prelaz je vaša veza između modernih uređaja i brze žičane mreže.

Ovaj napredni adapter omogućuje vam da iskoristite brzinu i pouzdanost žičane internetske veze, čak i na uređajima koji dolaze s USB Type-C priključkom.

S ovim adapterom, možete jednostavno pretvoriti vaš USB Type-C priključak u Ethernet priključak, omogućujući vam brz i stabilan pristup internetu.

Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili putovanju, ovaj adapter osigurava da vaš uređaj ostane povezan s mrežom bez obzira na situaciju.

Brze brzine prijenosa podataka, niska latencija i stabilnost mreže ključni su za produktivnost i zabavu.

Bilo da strujate video sadržaj, preuzimate velike datoteke ili igrate online igre, Adapter Type-C na LAN/UTP Prelaz osigurava da imate dosljedno pouzdane i visoke brzine.

Sve što trebate je povezati ovaj adapter s vašim uređajem putem USB Type-C priključka i povezati se na LAN mrežu putem standardnog Ethernet kabla.

Bez obzira koristite li ga za posao, zabavu ili oba, ovaj adapter čini vaše iskustvo povezivanja jednostavnim i učinkovitim.