GIGA
TYPE-C HUB Razdjelnik - HDMI USB TYPE C
TYPE-C HUB Razdjelnik - HDMI USB TYPE C
16.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 18.4 KM


Brend: GIGA 
P/N: TYPE-C HUB Razdjelnik - HDMI USB TYPE C
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Naš TYPE-C HUB Razdjelnik predstavlja sveobuhvatan i praktičan uređaj koji vam omogućava da proširite mogućnosti vašeg uređaja sa USB-C priključkom.

Ovaj razdjelnik nudi širok spektar funkcija kako biste efikasno upravljali svojim uređajima i povezivanjem.

Uz HDMI port, možete jednostavno povezati vaš uređaj sa eksternim monitorom, televizorom ili projektorom i uživati u kristalno jasnom prikazu sadržaja u visokoj rezoluciji.

Ovaj razdjelnik također sadrži USB Type-C port koji omogućava brzo punjenje uređaja i visokospeedni prenos podataka između uređaja.

Višestruki USB portovi omogućavaju vam da povežete različite periferne uređaje kao što su tastatura, miš ili USB fleš memorija, pružajući vam veću fleksibilnost i produktivnost.

Univerzalna Kompatibilnost: Ovaj uređaj je u skladu s USB3.0 i Type-C standardima, pružajući široku kompatibilnost sa raznim uređajima.

Brz Prenos Podataka: Sa podrškom za USB 3.0 ulaz, omogućava brz i efikasan prenos podataka između uređaja.

Povezivanje Sa HDMI Ekranom: Zahvaljujući HDMI izlazu, možete lako povezati vaš uređaj sa HDMI kompatibilnim monitorom, televizorom ili projektorom.

Višenamjenska Upotreba: Fleksibilna podrška za USB Type-C prebacivanje omogućava povezivanje sa uređajima koji koriste USB 5G i DisplayPort 1.2 Alt režim.

Kvalitetna Slika i Zvuk: Uz podršku za HDMI 1.4, možete uživati u visokokvalitetnom prikazu slike na eksternom ekranu i istovremeno koristiti HDMI zvuk za bogato audio iskustvo.

Jednostavan Rad: Ovaj uređaj podržava rad preko sabirnice (bus-powered) i samonapajanje (self-powered), pružajući vam fleksibilnost u načinu napajanja.

Kompaktan i Prijenosan: Sa svojim kompaktnim dizajnom, ovaj uređaj je lako prenosiv i pogodan za korištenje kod kuće, na poslu ili na putovanjima.

Lako Korištenje: Jednostavno ga priključite na Type-C priključak vašeg uređaja i odmah iskoristite dodatne mogućnosti povezivanja i prikaza.