Xiaomi
Pametni sat Amazfit GTS Narandžasti
Pametni sat Amazfit GTS Narandžasti
130.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 149.5 KM


Brend: Xiaomi 
P/N: Pametni sat Amazfit GTS Narandžasti
Garancija: 12

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Pripremite se za dobra vremena s potpuno novim Amazfit GTS, pametnim satom koji nudi izvanredan 1,65-inčni AMOLED zaslon od 340 PPI s prilagodljivim widgetima i izdržljivim metalnim dizajnom.

Otpor je na 5 ATM vode, prati 12 različitih sportova, a opremljen je ugrađenim GPS-om i visoko preciznim optičkim senzorom otkucaja srca Huami Biotracker ™, dok nudi 14-dnevno trajanje baterije.

Amazfit GTS je pametni sat čija je najvažnija odlika vrhunski zaslon sa gustoćom piksela od 341 PPI i rezolucijom 348 x 442 piksela.

Radi se o AMOLED zaslonu od 1,65" sa 2D staklom. Zaslon je dosta velik te na njemu možete vidjeti više sadržaja nego kod sličnih modela dostupnih na tržištu (dostupni specijalizirani widgeti koji donose na jednom screenu više informacija - datum, sat, vrijeme, temperaturu, broj prijeđenih koraka i sl.)

Veličina ekrana - 1.65”

Baterija - 220mAh

Garancija - 12 mjeseci

Trajanje baterije - 14 dana

Vodootpornost - 5 ATM

Funkcije - Senzori BioTrackerTM PPG, Senzor ubrzanja, Geomagnetni senzor, Senzor vazdušnog pritiska