GIGA
Prijenosni punjač za mobitele sa BT zvučnikom
meanit5200
32.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 36.8 KM


Brend: GIGA 
P/N: meanit5200
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Prijenosni punjač za mobilni telefon s Bluetooth zvučnikom i kapacitetom od 5200 mAh je inovativan uređaj koji kombinira praktičnost i zabavu.

Ovaj elegantan i kompaktni uređaj omogućuje vam da istovremeno napunite svoj mobilni telefon i slušate omiljenu glazbu gdje god se nalazili.

S kapacitetom od 5200 mAh, ovaj punjač pruža dovoljno snage da napuni vaš mobilni telefon nekoliko puta prije nego što sam treba biti ponovno punjen.

Bez obzira na to jeste li na dugom putovanju, u kampiranju ili jednostavno želite produžiti vijek trajanja baterije svog mobilnog uređaja, ovaj punjač će vam pružiti pouzdan izvor energije.

Uz to, ovaj prijenosni punjač ima ugrađeni Bluetooth zvučnik koji omogućuje bežično strujanje glazbe s vašeg mobilnog telefona ili bilo kojeg drugog uređaja s Bluetoothom. Možete slušati svoje omiljene pjesme, podcaste ili čak koristiti zvučnik za hands-free pozive.

Kvaliteta zvuka je izvrsna, a zvučnik je dovoljno snažan da ispuni prostoriju jasnim i punim zvukom.