GIGA
AUDI VOLKSWAGEN VAG 2X2 16PIN KABAL OBD
15.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 17.25 KM


Brend: GIGA 
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Audi Volkswagen VAG 2x2 16-pin kabal OBD predstavlja praktičan alat koji omogućava dijagnostiku i povezivanje s vašim vozilom na jednostavan način.

Ovaj kabal OBD dizajniran je za Audi i Volkswagen vozila s 2x2 16-pin priključkom, omogućavajući vam brz i stabilan pristup OBD (On-Board Diagnostics) sistemu.

Sa ovim kablom, olakšava se proces dijagnostike i očitavanja informacija o vozilu, što je posebno korisno tokom održavanja i popravki.

Bez potrebe za suvišnim alatima ili kompliciranim postavkama, ovaj kabal omogućava brzo i efikasno povezivanje, pružajući vam potrebne informacije o stanju vozila.

Njegova praktična upotreba čini ga nezamjenjivim alatom za sve ljubitelje Audi i Volkswagen vozila koji žele brzo i precizno pristupiti dijagnostičkim podacima.

Audi Volkswagen VAG 2x2 16-pin kabal OBD čini dijagnostiku vozila jednostavnom i pristupačnom za širok krug korisnika.