GIGA
solarni LED reflektor senzor pokreta 30 DIODA
LT-SW-30T
8.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 9.2 KM


Brend: GIGA 
P/N: LT-SW-30T

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

LED reflektor solarni senzor pokreta LT-SW-30T je izuzetno svjetlosno rješenje koje kombinuje naprednu tehnologiju sa robusnim dizajnom.

Ovaj reflektor je uvijek svijetao i opremljen snažnim senzorom pokreta koji može otkriti kretanje i automatski uključiti svjetlo, pružajući dodatnu sigurnost i udobnost.

Ovaj LED reflektor ima tri načina osvjetljenja, što vam daje fleksibilnost da odaberete savršen način osvjetljenja za vaš vanjski prostor.

Ima vrijeme punjenja od približno 5 sati, a napaja ga baterija od 1200 mAh, koja može pružiti do 10 sati osvjetljenja.

LT-SW-30T je dizajniran da osvijetli površinu od približno 20 kvadratnih metara, što ga čini idealnim za vanjske prostore kao što su terase, vrtovi ili šetnice.

Osim toga, vodootporan je, što znači da može izdržati ekstremne vremenske uvjete, što ga čini savršenim za korištenje tijekom cijele godine.

Bilo da tražite pouzdano rješenje za rasvjetu za vaš vanjski prostor ili vam je potrebna sigurnosna rasvjeta za vaš prilaz ili verandu,

LED reflektor solarni senzor pokreta LT-SW-30T je odličan izbor koji će vam pružiti godine pouzdane usluge .

Sa svojom jednostavnom instalacijom, kompaktnom veličinom i snažnim osvjetljenjem, ovaj LED solarni reflektor je savršeno rješenje za rasvjetu za vaš vanjski prostor.

Model : LT-SW-30T

Kontinuirano vrijeme osvjetljenja : 6-12 sati

Stepen zaštite : IP65

Napon : 3,7 (V)

Dimenzije : 96*126*50 mm

Vijek trajanja : 10000 (h)

Tip svjetla : Tri moda svjetla

Vrijeme punjenja : 5H

Baterija : 1200mAH

Vrsta sijalica : 400LM 30W

Rasvjetno podrucje : 20 m2

Vrijeme svjetla : 8 do 10H