GIGA
Bluetooth zvučnik prenosni Capsule
Capsule
47.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 54.05 KM


Brend: GIGA 
P/N: Capsule
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Bluetooth zvučnik "Capsule"prijenosni zvučnik idealan za nošenje. Ovaj zvučnik ima ugrađenu litijumsku bateriju kapaciteta 1200mAh, što mu omogućava da reprodukuje glazbu i emitira zvuk do nekoliko sati neprekidno, bez potrebe za punjenjem. "Capsule" zvučnik ima vrlo jak subwoofer, koji pruža dubok i snažan bas, što će korisnicima omogućiti da uživaju u bogatom zvuku bez obzira na to gdje se nalaze. Ovaj Bluetooth zvučnik podržava Bluetooth 5

.0 tehnologiju, koja omogućava brzo i stabilno povezivanje sa drugim Bluetooth uređajima kao što su pametni telefoni, tableti, laptopi i druge Bluetooth podržane audio uređaje. Osim toga, zvučnik također ima AUX ulaz, što omogućava korisnicima da povežu uređaje koji nemaju Bluetooth funkcionalnost. Zvučnik "Capsule" također ima ugrađene tipke za kontrolu glasnoće, što korisnicima omogućava da jednostavno podešavaju zvuk prema svojim željama. Zvučnik je također opremljen mikrofonom, što ga čini prikladnim za hands-free pozive i konferencijske pozive. Dizajn ovog zvučnika je elegantan i moderan, sa glatkim zaobljenim linijama i malim dimenzijama. "Capsule" zvučnik se može nositi u džepu ili torbi, što ga čini idealnim za korištenje kod kuće ili na putovanjima.