GIGA
Bluetooth RGB zvučnik prenosni The Lantern
Lantern
17.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 19.55 KM


Brend: GIGA 
P/N: Lantern
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Bluetooth zvučnik "Lantern" je prijenosni zvučnik s teškim subwooferom koji pruža kvalitetan zvuk s dubokim basovima i jasnim visokim tonovima. Zvučnik ima jedan zvučnik i koristi Bluetooth tehnologiju za povezivanje s drugim uređajima poput pametnih telefona, tableta ili računala, kako bi korisnicima omogućio bežično slušanje zvučnih sadržaja. Ovaj Bluetooth zvučnik ima ugrađenu litijumsku bateriju kapaciteta 1200mAh, što omogućava korisnicima do nekoliko sati neprekidnog slušanja glazbe ili drugih zvučnih sadržaja. Zvučnik također ima funkciju punjenja putem USB kabla, što ga čini praktičnim za upotrebu kod kuće ili u pokretu. Bluetooth zvučnik "Lantern" ima ugrađenu LED svjetiljku, što ga čini idealnim za korištenje na otvorenom ili u uvjetima smanjenog osvjetljenja.

Ključne karakteristike:

  1. Podrška za BT/USB/TF/FM
  2. Podrška za TWS (True Wireless Stereo) funkciju uparivanja, mogu se istovremeno povezati dva zvučnika
  3. LED svjetla u obliku konjskih trka
  4. Ugrađena punjiva baterija 3.7V, 1200mAh
  5. Prenosivost, ugrađeni prenosni kuka, jednostavno za nošenje na otvorenom. Široko se koristi za aktivnosti na otvorenom, kampiranje na otvorenom, uživanje u muzici unutar prostora...