GIGA
Bluetooth prenosni zvučnik Live 2 mikrofona
Live K song
70.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 80.5 KM


Brend: GIGA 
P/N: Live K song
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Bluetooth zvučnik sa dva mikrofona je uređaj koji omogućava reprodukciju zvuka preko bežične Bluetooth veze, a istovremeno ima ugrađena dva mikrofona za prijem glasa. Ova kombinacija omogućava korisnicima da slušaju glazbu, podcaste ili druge zvučne sadržaje putem zvučnika, dok istovremeno mogu koristiti mikrofone za telefonske pozive, glasovne naredbe ili druge oblike govorne interakcije. Dva mikrofona omogućavaju poboljšanu kvalitetu zvuka i smanjuju buku iz okoline tijekom razgovora, što rezultira čišćim i jasnijim zvukom. Bluetooth zvučnik sa dva mikrofona također može podržavati tehnologije poput glasovnih asistenata, što korisnicima omogućuje da interagiraju s uređajem putem glasovnih naredbi. Ovaj tip zvučnika je prijenosan i pogodan za uporabu u različitim situacijama, kao što su putovanja, kućna zabava ili radna okolina.

Funkcije i karakteristike: ©️ (MODE) Kratko pritisnite za prebacivanje između T, KARTICA, USB diska, LINE IN i EC moda. ©️ (MITWS) Kratko pritisnite za reprodukciju/pauzu muzike. Dugo pritisnite za automatsko pretraživanje radio stanica u Ed modu. Dugo pritisnite dugme P/P na zvučniku u službi da biste prekinuli vezu s glavnim zvučnikom. Dugo pritisnite dugme P/P na glavnom zvučniku da biste prekinuli vezu s oba zvučnika u službi i mobilnim telefonom. ©️ (Volume+/-) Reprodukujte ugniježđenu muziku u T, KARTICA i USB disk modu. Reprodukujte sledeću/prethodnu stanicu u 88 modu. ©️ (Prethodna/Sledeća) Kratko pritisnite za reprodukciju prethodne/sledeće pesme. ©️ (Treble+/-) Kratko pritisnite za podešavanje treble-a (visokih tonova) povećanjem ili smanjenjem. ©️ (BASS+/-) Kratko pritisnite za podešavanje basa (niskih tonova) povećanjem ili smanjenjem. € (MIC+/-) Kratko pritisnite za podešavanje glasnoće mikrofona povećanjem ili smanjenjem.

  1. Frekvencija mikrofona: 268,85 MHz
  2. Frekvencija mikrofona: 261,8 MHz ©️ (ON/OFF) Kratko pritisnite za uključivanje/isključivanje. O (P) Pritisnite i držite za paljenje/gašenje svjetla. (MIC) Uključite mikrofon u ulazni port i možete pjevati koliko god želite. ©️ (AUX) AUX ulaz se može povezati s računarom, mp3 plejerom, telefonom ili CD-om. ©️ (Indikator punjenja) Indikator punjenja koji se pali crveno prilikom punjenja. (®️ (LED) LED prikazuje frekvenciju. ( (USB priključak) Podržava USB disk i može reproducirati muziku u formatima MP3 i WAV s USB diska. ©️ (KARTICA priključak) Podržava karticu i može reproducirati muziku u formatima MP3 i WAV s kartice. ©️ (DC 5V) Priključak za punjenje ugrađene baterije. Kada se priključi DC 5V kabl, LED se pali. (T veza)
  • Uključite proizvod ili pritisnite dugme MODE da biste ušli u T mod.
  • Nakon što je uređaj uspješno uparen prvi put, automatski će se povezati u roku od 10 sekundi u T modu. (Svaki zvučnik može biti povezan samo s jednim T uređajem.) #ZVUČNIK-KARAOKA Zvučnici: 4 inča x2 Izlazna snaga: 8W x2 Frekvencijski odziv: 45Hz-18KHz S/N odnos: 50dB Kapacitet baterije: 3600mAh Napon: DC 5V