GIGA
Android TV Box MXQ PRO 1GB - Besplatni kanali
40.00 KM za gotovinsko plaćanje
79 KM
MPC: 46 KM


Brend: GIGA 
Garancija: 6
RAM (GB) 1 GB
ROM (GB) 8 GB

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

MXQ PRO Android TV Box je najbolji izbor za pretvaranje vašeg televizora u pametni televizor visokih performansi. Snažan hardver i veliki skladišni kapacitet od 1GB RAM-a i 8GB interne memorije omogućavaju brzo i efikasno pokretanje aplikacija, igara i multimedijalnog sadržaja.  

Ali to nije sve! Naša ekskluzivna usluga uključuje instalaciju Preko 14000 kanala i 8000 filmova specijalno za vas, i to potpuno besplatno!

Bez dodatnih troškova, možete uživati u širokom izboru televizijskih kanala, uključujući sportske, filmske, zabavne i informativne kanale. Imate pristup omiljenim emisijama i filmovima u bilo koje vreme, sve to uz visokokvalitetnu sliku.  Instalacija uključuje kanale koji se inače plaćaju - Arene, HBO i mnogo drugih kanala.  Ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili vam je potrebna podrška nakon kupovine, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne.

Pružamo postkupovnu podršku kako biste imali bezbrižno iskustvo korišćenja Android TV Box-a.  

Upozorenje:  Kanali koji se instaliraju su potpuno besplatni i ne odgovaramo za njihov rad.Usluga već godinama vremena radi, te mi smo instalirali mnogo boxova sa ovim kanalima, te stojimo na raspolaganju ukoliko se vi prilikom korištenja boxa napravite grešku, te vam kanali prestanu raditi, ali ukoliko servis prestane raditi, nažalost ne odgovaramo, jer usluga je upotpunosti besplatna.Mi smo firma sa adresom, koju možete kontaktirati svakodnevno, za razliku od drugih prodavača sličnih artikala koji će vam svašta obećati, a sigurno nećete dobiti nikakav vid podrške.Uz uređaj ćete dobiti upustvo za korištenje box-a i kanala.

  1. Povežite Android TV Box s TV-om: Priključite HDMI kabel na TV i Android TV Box. Uključite oba uređaja.

  2. Postavljanje: Kada se Android TV Box prvi put pokrene, bit ćete pozvani da postavite jezik, Wi-Fi mrežu i druge osnovne postavke. Slijedite upute na zaslonu.

  3. Navigacija: Kada se uređaj pokrene, bit ćete dočekani interfejsom Androida. Koristite daljinski upravljač ili miš kako biste se kretali po izbornicima i aplikacijama.

  4. Preuzimanje aplikacija: Idite na Google Play Store preko izbornika i preuzmite željene aplikacije poput streaming servisa, igara, ili bilo koje druge aplikacije koje su podržane na Androidu.

  5. Povezivanje na Wi-Fi ili Ethernet: Ako to već niste učinili tijekom postavljanja, možete povezati Android TV Box na Wi-Fi mrežu ili putem Ethernet kabela za internet vezu.

  6. Streaming sadržaja: Pokrenite aplikaciju za streaming video sadržaja poput Netflix-a, YouTube-a, Amazon Prime Video-a ili sličnih, ovisno o vašim preferencijama. Prijavite se sa svojim korisničkim računom i počnite gledati sadržaj.