Logitech
Gaming miš Razer basilisk essential
Basilisk
99.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 113.85 KM


Brend: Logitech 
P/N: Basilisk
Bežični Ne

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Razer Basilisk Essential je gaming miš koji je dizajniran da pruži izvanredno iskustvo igranja i preciznost u vašim rukama.

Sa svojim ergonomskim oblikom i naprednim značajkama, ovaj miš je idealan izbor za sve gamere koji traže kontrolu i udobnost tokom dugih sesija igranja.

Miš ima visokokvalitetan optički senzor koji omogućava precizno praćenje pokreta i reagiranje bez kašnjenja.

Sa rezolucijom od 6.400 DPI, možete prilagoditi brzinu miša prema svojim potrebama i osigurati brzo i precizno ciljanje u igrama.

Razer Basilisk Essential ima 7 programabilnih tastera koji vam omogućavaju da prilagodite svoje kontrole prema svojim preferencijama i stvorite svoje savršeno prilagođene postavke.

Tu je i dodatni taster za prilagodbu osjetljivosti, što vam omogućava trenutno smanjenje ili povećanje DPI-a tokom igre.

Jedna od posebnih značajki ovog miša je prilagodljivo kotačić za skrolanje koji omogućava brzo i precizno skrolanje u igrama ili prilikom surfanja internetom.

Također, miš dolazi s podesivim težinskim sistemom koji vam omogućava podešavanje težine miša prema vašim preferencijama za optimalnu kontrolu i udobnost.

Optički senzor True 6.400 DPI

Do 220 inča u sekundi (IPS) / 30 G ubrzanje

Razer mehanički prekidači miša

Sedam nezavisno programabilnih Hyperesponse tastera

Scroll točkić visokog kvaliteta za igranje

Ergonomski dizajn za desnu ruku s poboljšanim gumiranim bočnim držanjem

Razer Chroma osvjetljenje sa pravim izborom boja od 16,8 miliona

1000 Hz Ultrapolling

Kompatibilno sa Razer Synapse 3