GIGA
C6 LED SIJALICE SET H1
H1
12.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 13.8 KM


Brend: GIGA 
P/N: H1

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Upoznajte se s revolucionarnim C6 LED farovima brenda, koji donose vrhunsku svjetlosnu snagu i trajnost vašem vozilu. Sa materijalom od visokokvalitetnog aluminijuma i prilagođenom obradom prema vašim potrebama, ovi farovi su dizajnirani da vas provedu kroz bilo koje putovanje s pouzdanim osvjetljenjem.

Model "C6" predstavlja ultimativnu kombinaciju snage i efikasnosti. S izvorom napajanja od 80W i širokim rasponom voltaže od 9 do 36V, ovi farovi pružaju snažan svjetlosni tok od 4000lm, osvjetljavajući put ispred vas sa jasnoćom i preciznošću.

Sa IP68 zaštitom od vode i prašine, C6 LED farovi su spremni za izazove svih vremenskih uslova. Njihov izdržljivi dizajn omogućava im da izdrže i najzahtjevnije terene, dok temperatura boje od 6000K osigurava bijelu svjetlost koja pruža optimalnu vidljivost.

Sa širokim spektrom kompatibilnih modela i podrškom za univerzalnu primjenu, ovi farovi su savršen izbor za sve vrste vozila. Bez obzira gdje se vozite, Dobra djela pobjeđuju C6 LED farovi će vam osigurati svjetlost i sigurnost na putu.

Materijal: Aluminijum
Prilagođena obrada: Da
Model: C6 LED farovi
Izvor napajanja: 80 (W)
Voltaža: 9-36
Struja: 3 (A)
Tip sjenila: Sve u jednom
Primjenjivi modeli: Univerzalno
Nivo zaštite: IP68
Svijetlosni tok: 4000 lm
Izvor svjetlosti: LED
Vek trajanja: 50000 sati
Broj artikla: C6 LED farovi
Primjenjive marke automobila: Univerzalno
Boja: 6000K (bijelo)