Xiaomi
Stapni usisavac ručni Xiaomi G9
399.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 458.85 KM


Brend: Xiaomi 
Garancija: 12

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner je štapni usisivač koji olakšava sve poslove po kući. Snaga rotacijskog motora ide do 100.000 okretaja po minuti. To znači da se s njim može usisavati do 160 metara kvadratnih nakon samo jednog punjenja. Litium-jonska baterija kapaciteta 2500 mAh. Posjeduje sistem filtera sa pet slojeva i može da skupi sve čestice sa raznih površina. 

Nudi tri režima usisivanja kao što su: Max u trajanju 8 minuta na jednom punjenju baterije, Standard za 30 minuta rada i Eco koji usisava jednočasovno prije pražnjenja baterije. Usisivač je jednostavan za korištenje, praktičan je za držanje i odlaganje i dolazi s priključkom protiv prskanja, adapterom za punjenje i priključnom stanicom za punjenje.

Ovaj štapni usisivač u kombinaciji bijele i sive boje je veoma kvalitetne izrade koja garantuje njegovu trajnost. Najviši nivo buke koji proizvodi je tek 72 dB.