GIGA
HEX V2 VAG VCDS 22.9 AUTO DIJAGNOSTIKA
HEX
59.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 67.85 KM


Brend: GIGA 
P/N: HEX
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


VCDS VAG COM HEX V2 21.3 je najnoviji dijagnostički uređaj na tržištu koji je posebno dizajniran za vozila VAG grupacije, uključujući AUDI, SKODA, SEAT i VW.

Ovaj dijagnostički uređaj omogućuje vam da pristupite i dijagnosticirate gotovo sve sustave na vašem vozilu, kao što su motor, airbag, ABS, instrument tabla, klima uređaj, automatski mjenjač, centralno zaključavanje, audio sustav, komfor sustavi i mnoge druge.

S VCDS VAG COM HEX V2 21.3 možete pratiti parametre rada u stvarnom vremenu, podešavati parametre, reprogramirati module, resetirati i podešavati servisne podsjetnike, kontrolirati i regenerirati DPF i FAP filtere te obavljati različite servisne funkcije kao što su kalibracija EPB parkirnih kočnica, kodiranje novih dizni, aktivacija aktuatora i dodavanje novih ključeva u sustav.

 

Specifikacije:

Potpuna kompatibilnost s V W, Au di, Se at i Sko da modelima svih godina proizvodnje, uključujući modele koji koriste izravnu CAN vezu za dijagnostiku.

Mogućnost korištenja novih 7-znamenkastih PIN/SKC kodova za podudaranje s novim ključevima u svim imobilajzerima opremljenim modelima V-W/Au-di/Se-at/Sko-da.

Pristup svim upravljačkim modulima koji zahtijevaju vlasnički VAG način rada KWP-2000 protokoli (2001+ Teves Mk.60 ABS, brojni moduli 2002+), KWP6000 (CAN) i/ili KWP7000 (UDS).

Potpuna podrška za ROD (ODX) podatke, uključujući najnovije modele automobila kao što je nova 4G-šasija Au di A6.

Podrška za nove UDS adrese koje su potrebne za kompatibilnost s novim sustavima pronađenim u najnovijim modelima automobila. Automatsko skeniranje sada pokazuje nazive datoteka s oznakama podsustava.

Mogućnost očitavanja kilometraže za neke EDC15 V6 TDI ECU module.

Revidirane i proširene datoteke s oznakama koje pokrivaju više od 350 novih modela automobila. Također, dostupni su novi USB drajveri.

 

VCDS VAG COM HEX V2 21.3 je izuzetno svestran dijagnostički uređaj koji će vam omogućiti da pristupite i dijagnosticirate sve ključne sustave vašeg vozila VAG grupacije.

Ovaj alat je neophodan za vlasnike vozila VAG koji žele obavljati detaljnu dijagnostiku i održavanje svojih vozila na profesionalnoj razini.