Tefal
Aparat vertikal. peglanje TEFAL DT3031E0 1300W
127.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 146.05 KM


Brend: Tefal  

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Najbrži i najkompaktniji aparat za vertikalno peglanje od Tefala.

Tefal Access Steam aparat za vertikalno peglanje nudi jednostavnu njegu odjeće kod kuće i u pokretu, sa ekskluzivnom sklopivom glavom i kompaktnim dizajnom koji olakšava putovanje i skladištenje

Tefal Access aparat za vertikalno peglanje.

Pametnim karakteristikama i ultra kompaktnim okvirom, ručni aparat za vertikalno peglanje Tefal Access Steam dizajniran je da olakša svakodnevnu njegu odjeće.

Ekskluzivna sklopiva glava osigurava krajnju praktičnost odlaganja i putovanja, dok lagani okvir nudi ugodno iskustvo parenja bez muke.

Uz munjevito vrijeme zagrijavanja od samo 15 sekundi, uživajte u savršenom završnom dodiru koji je spreman baš kad vam zatreba.

Pogodnosti odgovaraju performanse na pari, snage 1300 W i kontinuiranom izlazu pare od 19 g / minuti.

Poboljšane sigurnosne karakteristike – poput pare na zahtjev, samostojećeg dizajna za potpunu stabilnost i karakteristika automatskog isključivanja – pružaju savršene rezultate sigurno i jednostavno na bilo kojoj tkanini.

Otkrijte vrhunski paket za njegu odjeće spreman za putovanja – sve bez potrebe za stolom za peglanje.

TipProizvoda:
VelicinaZaslona: TEFAL Aparat za peglanje DT3031E0
GodinaProizvodnje:
OsnovnaPodjela: MALI KUCANSKI APARAT
PodKategorija: PEGLE