GIGA
ELM 327 ELM327 V2.1 AUTO DIJAGNOSTIKA
ELM327V2.1
20.00 KM za gotovinsko plaćanje
35 KM
MPC: 23 KM


Brend: GIGA 
P/N: ELM327V2.1

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


ELM 327 V2.1 auto dijagnostika je uređaj koji omogućava dijagnosticiranje i čitanje grešaka na vozilima putem OBD-II priključka. Ovaj praktičan alat omogućava vlasnicima vozila da samostalno provjere stanje svog vozila i identificiraju moguće probleme.

 

Karakteristike:

 

EOBD Facile: OBD 2 car scanner je aplikacija koja se koristi za auto-dijagnostiku. 

 

Kompatibilnost: ELM 327 V2.1 auto dijagnostika je kompatibilna s većinom vozila koja podržavaju OBD-II protokol, uključujući većinu vozila proizvedenih nakon 1996. godine.

 

Čitanje grešaka: Pomoću ovog uređaja možete čitati greške koje su pohranjene u ECU (Electronic Control Unit) vašeg vozila. To vam omogućava da identificirate potencijalne probleme i upozorenja vezana uz motor, prijenos, ABS, zračne jastuke i druge sisteme.

 

Brzo i jednostavno korištenje: ELM 327 V2.1 auto dijagnostika je jednostavna za upotrebu. Jednostavno je priključite na OBD-II priključak u vašem vozilu i povežite je s kompatibilnom dijagnostičkom aplikacijom na vašem pametnom telefonu ili računalu.

 

Real-time podaci: Ovaj uređaj omogućava vam da pratite i čitate realno vrijeme podatke iz različitih senzora u vašem vozilu, kao što su brzina, okretaji motora, temperatura motora, gorivo itd.

 

Kompatibilnost s dijagnostičkim aplikacijama: ELM 327 V2.1 auto dijagnostika podržava različite dijagnostičke aplikacije koje su dostupne za pametne telefone i računalne platforme, kao što su Torque, Carista, ScanMaster i mnoge druge.

 

ELM 327 V2.1 auto dijagnostika je koristan alat koji vam omogućava da sami provjerite stanje svog vozila i smanjite troškove odlaska kod mehaničara radi dijagnostike. Budite samostalni u održavanju svog vozila uz pomoć ovog praktičnog i jednostavnog uređaja.