Rowenta
ROWENTA Usisivac AC9736WO
3221616001152
208.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 239.2 KM


Brend: Rowenta 
P/N: 3221616001152

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


                                                       ROWENTA X-TOUCH AC9736WO

                                                        Nevjerojatno moćan. Iznenađujuće mali.

Ručni usisavač Rowenta X-TOUCH pruža neusporedivo iskustvo čišćenja, zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji nudi impresivne performanse u svakodnevnom čišćenju, u nevjerojatno kompaktnom kućištu. Baza održava bežični usisavač napunjenim i spremnim za pokretanje u bilo kojem trenutku. Otkrijte revolucionarno rješenje za učinkovito čišćenje koje će vam olakšati život.

Ručni bežični usisavač Rowenta X-TOUCH

Ručni usisavač Rowenta X-TOUCH kombinira najmoderniju tehnologiju dubokog usisavanja s izuzetno laganim i kompaktnim dizajnom. Sada vam je na dohvat ruke najbolje od oba svijeta: Izvrsna tehnologija Nano Digital motora pri 80 000 o / min. i 492 l / min., sve u poboljšanom trendovskom dizajnu s boljom ergonomijom. Iskusite stvarnu razliku s izuzetno laganom snagom ovog usisavača u ruci - težak je samo 0,6 kilograma i osigurava brze i lako dostupne rezultate uz manje čišćenje u posljednjem trenutku, čišćenje prljavštine i ostataka - zahvaljujući bazi je uvijek spreman za akciju. Ovaj ultramoderni prijenosni usisavač potpuna je revolucija zahvaljujući kompletnom nizu praktičnih funkcija: jednostavan i higijenski način pražnjenja spremnika za prašinu bez kontakta s prašinom, LED osvjetljenje za otkrivanje skrivene nečistoće, jednostavno rukovanje jednim gumbom i još mnogo toga.

Ručni usisavači bez kabla Suho usisavanje  

Tehnologija Ciklonska tehnologija  

Broj brzina 1  

Jednostavno, brzo i svakodnevno čišćenje  

Tip baterij eLitij-ion 

Vrijeme rada (min. Položaj)10  min

Način punjenja Baza za punjenje 

Mlaznica s prorezima   

Zapremina posude za prašinu 200 ml

Mala četka  

Boja Siva i bijela