Rowenta
ROWENTA Fen CV5930F0 2100W
3121040078112
76.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 87.4 KM


Brend: Rowenta 
P/N: 3121040078112

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Rowenta Powerline

Rowenta Powerline fen za kosu dizajniran je tako da vam omogući da izgledate najbolje, uz samopouzdanje i sjaj koji nikad ne iznevjere. Ionic Booster Technology nudi fen za kosu koji isporučuje milione negativnih jona direktno prema vašoj kosi, smanjujući statički elektricitet i ostavljajući kosu glatkom, lakom za oblikovanje i poboljšanim blistavim sjajem. Sistem Advanced Care postavlja idealnu temperaturu za veću zaštitu. Sušenje visoke učinkovitosti obavlja se bez napora, uz Effiwatt tehnologiju koja štedi energiju i cijeli niz pametnih karakteristika i dizajna.

Za prekrasan izgled ispunjen sjajem, Rowenta Powerline fen nudi besprijekorno sušenje uz potpunu lakoću.

Ionic Booster tehnologija smanjuje statički elektricitet, poboljšavajući vaš stil i ostavljajući kosu glatkom, podatnom i poboljšanom sa divnim sjajem.

Impresivni DC motor opremljen Effiwatts tehnologijom osigurava ukupne performanse i efikasnost, za sušenje koje štedi energiju iz dana u dan.

Otkrijte poboljšane karakteristike dizajnirane za poboljšanje vaše rutinske ljepote: šest postavki brzine / temperature stavljaju jednostavno prilagođenu kontrolu stiliziranja na dohvat ruke, postavka Advanced Care spriječava pregrijavanje, za potpuno zaštićenu i zdravu kosu, udar hladnog zraka fiksira frizuru kao savršeni završni dodir za dugotrajne rezultate i puno više.

Rowenta Powerline: izvanredan paket fena za kosu i blistavog sjaja. 

Dimenzije koncentratora 12  mm

Vrsta difuzera Standardno

Voltaža 220-240  V

Boje White & Silver  

Odvojivi kabal   

Poštivanje kose i ergonomičnost

Jonski generator   

Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi

Vrsta motora DC 

  • Snaga 2100  W
  • Učinkovitost 2400  Effiwatts
  • Dimenzije koncentratora 12  mm
  • Vrsta motora DC