LG
TV LG OLED65W7V 65" OLED
OLED65W7V
14079.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 16190.85 KM


Brend: LG 
P/N: OLED65W7V
Garancija: 24
Veličina Ekrana (") 65 "
Rezolucija 3840x2160
Smart Da
Operativni Sistem webOS

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


 

JEDNOSTAVNOST. SAVRŠENSTVO.

Kako bi se usmjerio na samu bit TV-a, LG SIGNATURE OLED TV W uklanja sve elemente koji odvraćaju pažnju od gledanja i slušanja.

SJEDINJEN SA ZIDOM

Savršeno pristaje uz zid, LG SIGNATURE OLED TV W bez sjene, poput prozora je u drugi svijet. Uronite u pitoresknu stvarnost.

JEDAN DIZAJN OBUHVAĆA SVE

Dizajniran za one koji prepoznaju vrijednost istinskog premium zvuka. Sa zvučnicima koji usmjeravaju zvuk prema naprijed što poboljšava difuziju zvuka za mekše visoke i niske tonove.

VRHUNSKA KVALITETA SLIKE ZA KOJOM SVIJET ŽUDI

Savršena boja prikazuje se samo na savršenim crnim tonovima. Iskusite kvalitetu slike koja zadovoljava vrhunske standarde stručnjaka.

PREMIUM KINO ISKUSTVO, STVORENO SAMO ZA VAS

LG OLED TV podržava i Dolby Vision™ i Dolby Atmos® te je prvi TV te vrste. Premium kinematografsko iskustvo u udobnosti vlastitog doma uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

AKTIVNI HDR, ZA RAZLIKU OD UOBIČAJENIH HDR-OVA

LG OLED TV podržava premium HDR sadržaje kojima upravlja Dolby Vision™, a kompatibilan je i s generičkim HDR10 i HLG-om. Vlastita aktivna HDR tehnologija tvrtke LG optimizira kvalitetu HDR slike scenu po scenu kako biste vi uživali u živopisnijem i vjernijem iskustvu gledanja.

DOLBY ATMOS®, DONOSI KINO ZVUK U VAŠ PROSTOR

Dolby Atmos reproducira jedinstveni zvuk svakog predmeta u trodimenzionalnom prostoru za još intenzivniji doživljaj.

KAKO ĆE SE UKLOPITI U VAŠ ŽIVOTNI STIL?

Nema više nezgrapnog dizajna iz prošlosti. Predstavlja vam novi dizajn televizora koji se savršeno uklapa u vaš životni stil.

WEBOS 3.5, JEDNOSTAVAN I ZABAVAN

Uz Magic Remote i jedinstveno profinjenu webOS 3.5 izborničku traku, uronite u neograničen svijet premium sadržaja svih najpopularnijih pružatelja usluga zabave.


Opšte karakteristike  
Veličina Ekrana (inči) 65
Rezolucija Ekrana 4K UHD (3840*2160 pixela)
Smart TV  
Smart TV Da