GIGA
RASPRODANO RUKSAK 80L
40.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 46 KM

Glavni materijal: Ovaj ruksak je izrađen od vodootporne Oxford tkanine, vodootporan, otporan na habanje, otporan na ogrebotine i izdržljiv. Naramenice su dizajnirane s mrežom i pjenom: dizajn štitnika za struk učinkovito smanjuje opekotine, a istovremeno može bolje popraviti ruksak, ojačati ojačanu naramenicu i imati jaku nosivost kako bi se osiguralo da remen duljine ramena je izdržljiv. Prozračni sustav ruksaka, umirujuća leđa, intimni dizajn, precizne trake za pojačanje niti za šivanje, izdržljive. Veličina: 72 x 34 x 17cm, kapacitet: 80L, razuman unutarnji raspored, funkcionalna podjela vrlo jasna, može zadovoljiti potrebe raznih putovanja. Snažan višenamjenski ruksak donijet će vam različita iskustva, kampiranje, odmor, planinarenje, outdoor itd.


Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Opis proizvoda

Karakteristike:

1.Otpornost na trganje

2. Jednostavan za transport.

3. Višeslojni džep.

4. Različiti stilovi.

Glavni materijal: Ovaj ruksak je izrađen od vodootporne, otporne na habanje, otporne na ogrebotine i izdržljive Oxford tkanine.

Dizajn štitnika za struk učinkovito smanjuje opterećenje, a istovremeno može bolje popraviti ruksak, ojačati ojačani remen za ramena i imati snažnu sposobnost kotrljanja kako bi se osigurala izdržljivost naramenice.

Prozračni sustav ruksaka, umirujuća leđa, intimni dizajn, precizne trake za pojačanje konca za šivanje, izdržljive. Veličina torbe: velika. Kapacitet: 56-75 L. Unutarnja struktura paketa: ID torba, torba za mobilni telefon, džep s patentnim zatvaračem, džep za računalo, džep za fotoaparat.

Način otvaranja: patent zatvarač. Primjenjiv spol: neutralan, muški i ženski.

Materijal: Oxford tkanina.

Funkcija: vodootporan, prozračan, otporan na habanje, osvjetljenje, otporan na udarce.

Uzorak: kamuflaža. Casual stil. Tekstura podstave: poliester.

dodatne opreme: remen za prtljag.

Broj remena: dvostruki korijen.

Popularni elementi: kamuflaža.

Dijelovi za podizanje: mekana ručka. 

Veličina: 72 x 34 x 17cm, kapacitet: 80L, razuman unutarnji raspored, funkcionalna podjela vrlo jasna, može zadovoljiti potrebe raznih putovanja. Snažan višenamjenski ruksak donijet će vam različita iskustva, kampiranje, odmor, planinarenje, outdoor itd.