GIGA
Auto dijagnostika FORD MAZDA VCM IDS FOCOM
FORD VCM
55.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 63.25 KM


Brend: GIGA 
P/N: FORD VCM
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Komunikacioni modul vozila (VCM) je otporan, serijski komunikacioni prolaz za vozila visokih performansi. Ovaj uređaj pruža višestruka serijska komunikaciona sučelja vozila kako bi zadovoljila zahtjeve svih vozila Ford Motor Company.

VCM jedinica je smeštena u kućištu od magnezijuma sa čvrstim, zaštitnim plastičnim poklopcem za PCMCIA slot za proširenje koji se može, na primer, koristiti za bežične LAN kartice ili proširenje memorije.

VCM uređaj sadrži pet LED indikatora statusa koji korisniku pružaju vizuelni način rada internog VCM-a, vozila i glavnog uređaja (npr. NGS Classic T-Handle, PC, Pocket PC/PDS i Laptop/IDS).

VCM takođe ima odvojive kablove za povezivanje sa standardnim industrijskim interfejsima velike brzine kao i sa vozilom koje se testira.

VCM 2007.7 DVD uključuje i IDS (Integrisani dijagnostički softver) i PDS (Portable Diagnostic Software) alate.

Dijagnostička pokrivenost uključuje većinu 1996 ? 2008 MY (proizvedeno 1995? 2007) Ford, Lincoln/Mercury & Mazda

 

FUNKCIJE :

Podrška za širok spektar ECU-a i modela

Jednostavno povezivanje putem pametnog USB-a na OBD2 džek

Pokrivenost širokog raspona komunikacijskih protokola i busova: J1850 PWM, ISO, CAN

Automatsko prepoznavanje ECU-a

Automatsko skeniranje vozila

Identifikacija ECU-a

Čitanje grešaka (DTC)

Brisanje grešaka (DTC)

Očitavanje vrijednosti / stvarni podaci

Snimanje stvarnih podataka

Ispis dijagnostičkog protokola

Testiranje aktuatora

Kodiranje upravljačke jedinice

Operacije PATS imobilizera

 

Programiranje fleš i serijske memorije

FoCom VCM je profesionalni iterfejs namenjen za kompletnu dijagnostiku FORD vozila. Pokriva većinu funkcija mnogo skupljeg fabričkog uredjaja IDS Rotunda. Pored Forda pokrivena su naravno i Mazda i Jaguar vozila.

Priloženi program POTPUNO PODRŽAVA SRPSKI-HRVATSKI JEZIK (sa podrškom i za češki, madjarski, engleski i nemački), sa pokrivenošću Ford vozila od 1996. godine, sve do novih modela.

Obuhvaćeni su kotrolni sistemi (ECU), sa identifikacijom, čitanjem i brisanjem grešaka, prikazom parametara, testiranjem aktuatora i komponenti, kao i programiranje kontrolnih jedinica, ključeva, kao i PATS imobilajzer operacije.

Konekcija putem USB priključka na računar, standardni 16 pinski OBD priključak za vozilo. Automatski multipleksiranje, za sve komunikacioni protokole na Ford/Mazda/Jaguar vozilima (J1850 PWM, ISO, CAN), sa automatskim skeniranjem kontrolnih jedinica prisutnih na vozilu.

Prijava VP44 Pumpi u 10minuta bez kodova ili bilo cega!!

Video instalacija

https://www.youtube.com/watch?v=pyLPB-FF5d4