GIGA
BMW SCANNER 1.4 AUTO DIJAGNOSTIKA E39 E46 X5
BNW Scanner 1.4
70.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 80.5 KM


Brend: GIGA 
P/N: BNW Scanner 1.4

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


BMW SCANNER 1.4 Auto dijagnostika je visokokvalitetni uređaj koji je posebno dizajniran za dijagnosticiranje i održavanje BMW vozila.

Ovaj alat omogućuje vam pristup detaljnim informacijama o vašem vozilu, kao što su broj šasije, model, motor, mjenjač i druge specifikacije.

Kompatibilan je s različitim modelima BMW vozila, uključujući E38, E39, E46, X5 E53, E83, E85,  i druge.

BMW SCANNER 1.4 Auto dijagnostika također ima funkciju kopiranja ZCS (IKE - EWS) i FA (IKE - LCM) kodiranja, što vam omogućuje prilagođavanje postavki i kodiranje različitih modula u vašem vozilu.

Važno je napomenuti da ovaj alat zahtijeva rad s Windows XP operativnim sustavom radi optimalne kompatibilnosti i funkcionalnosti.

Verzija ovog alata je 1.4.0, što označava njegovu nadogradnju i poboljšanja u odnosu na prethodne verzije.

BMW SCANNER 1.4 Auto dijagnostika je neophodan alat za vlasnike BMW vozila koji žele održavati i dijagnosticirati svoje vozilo na profesionalan način.

Sa svojim naprednim značajkama i kompatibilnošću s različitim modelima, ovaj alat omogućuje vam potpunu kontrolu nad vašim BMW vozilom.