GIGA
Auto dijagnostika VAS6154 ODIS VAG Profi
VAS 6154 ODIS
245.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 281.75 KM


Brend: GIGA 
P/N: VAS 6154 ODIS
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Auto dijagnostika VAS6154 ODIS VAG je visokokvalitetan alat za dijagnostiku i programiranje vozila VAG (Volkswagen, Audi, Škoda, Seat). Ovaj napredni uređaj omogućava profesionalnu dijagnostiku i održavanje vozila u skladu s najnovijim standardima i tehničkim zahtjevima proizvođača.

 

Karakteristike:

VAG kompatibilnost: Auto dijagnostika VAS6154 ODIS VAG je posebno dizajnirana za rad s vozilima VAG grupacije, uključujući Volkswagen, Audi, Škodu i Seat. Pruža cjelovitu pokrivenost svih dijagnostičkih funkcija i programiranja potrebnih za održavanje i popravak vozila.

Napredne dijagnostičke funkcije: Ovaj alat omogućava čitanje, brisanje i praćenje grešaka (DTC), kao i dijagnostiku svih kontrolnih jedinica u vozilu. Pruža detaljne informacije o senzorima, aktuatorima, sustavima za kontrolu emisija, ABS-u, airbag-u i drugim sistemima vozila.

Programiranje ECU-a: VAS6154 ODIS VAG podržava programiranje elektronskih kontrolnih jedinica (ECU) na vozilima VAG. Omogućava ažuriranje softvera, kodiranje komponenti i modifikaciju postavki vozila kako bi se prilagodili individualnim potrebama.

Napredna vozila mreža dijagnostika: Ovaj alat podržava dijagnostiku vozila mreže (VW Group Diagnostic System - VAS) koja omogućava komunikaciju s CAN, LIN i FlexRay protokolima. To vam omogućava brzu i preciznu dijagnostiku svih elektroničkih sistema u vozilu.

ODIS softver: Auto dijagnostika VAS6154 ODIS VAG dolazi s ODIS softverom, koji je službeni softver proizvođača vozila. Ovaj sofisticirani softver pruža ažurirane informacije, dijagnostičke procedure, tehničke podatke i tehničku podršku za održavanje i popravak vozila.

Jednostavan za korištenje: VAS6154 ODIS VAG je jednostavan za upotrebu i nudi intuitivan korisnički interfejs koji olakšava pristup dijagnostičkim funkcijama i programiranju. Pruža precizne rezultate dijagnostike i omogućava brzu identifikaciju problema i efikasno rješavanje.

Auto dijagnostika VAS6154 ODIS VAG je neophodan alat za profesionalne servisere i ljubitelje vozila VAG grupacije. Sa svojim naprednim dijagnostičkim funkcijama, program